Белезници

Подарък за любовна двойка или подарък за любимия и любимата. Това може да е интересен и разнообразен подарък за празника на влюбените, подарък за Свети Валентин

Подаръкът не е подходящ за деца.

Цена: Можете да намерите евтини белезници за около 5 или 10 лв. Добрите, оригинални белезници струват над 18 лв.

Белезници за подарък

Преди няколко години беше модерно да се подаряват белезници. И въпреки, че подаряването на белезници е леко “изтъркано”, все още е можем да го наречем добър пдарък, защото е закачливо.

Белезници с розов пух

Ако вярвате, че половинката ви е палава в леглото или просто искате малко да разнообразите сексуалния си живот можете да подарите белезници с розов пух. Този вид белезници са специално направени да не обвиват и да са удобни.

От къде да купим подаръка?

Може да намерите белезници в сайта podaraci.biz. Сравнително рядко, но в магазините за стоки за 1 лев можете да откриете бутафорни белезници на цена между 5 или 10 лв. Тези белезници са специално направени да могат да се отключват и без ключ и са предназначени повече за игра, отколкото за нещо друго. В секс магазините можете да откриете много видове белезници. Можете да откриете белезници с розов или червен пух или професионални, оригинални белезници.