Универсалният подарък

Стандартен подарък, подходящ за всички различни поводи и за всички възрасти. Ако добавите нещо романтично, можете да направите идеален подарък за Свети Валентин.

Цена: Тениска без надпис може да се намери с цени започващи от 15 лв.

Подаряването на тениска не е нещо уникално или нещо специално. Но вие можете да го направите такова с малко въображение и любов.

Изберете подходящ надпис или картинка

Красотата на този подарък е в избора на надпис или картина, които биха зарадвали човека, на който подарявате подаръка. Старайте се да измислите нещо забавно и нещо, което няма да обиди никой.  Винаги е добре да измислите нещо собствено и уникално. Когато подарите тениската ще сте сигурни, че това е единствената такава тениска и никой друг няма да подари такъв подарък, защото вие сте измислили текста. А ако се намирате в творческа дупка можете да разгледате тези тениски.

Цена на този подарък

Все повече и повече фирми в България предлагат направата на тениски с надписи или картинки по избор. Конкуренцията в този занаят е доста голяма и цените на някои места са по ниски и от цените на тениските по магазините. Тениска без надпис от портала teniski.be е 5 лв. Ако добавяте надписи и картинки цената се увеличава, а доставката до София струва 3 лв, а до повечето места в България 5 лв. Единственият проблем е, че доставката отнема 5 работни дни и ако се нуждаете спешно от подарък, то трябва да изберете друга фирма за направата на тениските.