Стриптийз

За мъже или за жени. За подарък за ергенско парти или подарък за моминско парти. Или интересна изненада за рождения денна добър приятел.

Цена: по договаряне

Подарък изненадаПодарък за нейното моминско парти (или рожден ден)

Продиктувано от западната филмова индустрия, подаряването на специален танц за девойка на нейното моминско парти е нещо нормално. И докато всеки го е гледал по телевизията, то доста рядко ще го видите в действие в България. Нашият екип даже беше доста учуден, когато видяхме да се предлагат подобни услуги от сайтове за  подаръци. Цената за мъжки стриптийз е 210 лв за 30 или 40 минути.

Подарък за неговото ергенско парти (или друг празник)

Ако ви е минавало през ум да наемете проститутка и да подарите един час забавление на рожденика – помислете пак. Подаряването на проститутка е много лош подарък. Но ако искате да направите доста сексапилен и еротичен подарък, можете да подарите специален танц на рожденика, който ще бъде запомнен за винаги и няма да представлява никакво смущение (говорим за повечето момчета). Може да се опитате да намерите пoдходяща танцьорка по обяви в Интернет или използвайки обявите във вестниците, но ако не се справите можете да погледнете предлаганите възможности от сайтoвете. Цената е около 210 лв.