Подарък фотосесия

Интересен подарък за млади хора.
Цена: по договаряне
Подари фотосесия

Подарък фотосесия

Един много добър подарък е да подарите фотосесия с професионален фотограф.

Но аз никога не се харесвам на снимки

Няма проблем. Нали за това наемате професионален фотограф. Един много добър фотограф може да направи чудеса. Добрият фотограф ще прекара много време и ще ви напътства какви пози да заемате, къде да гледате.

Най-яките снимки в живота ви

Една добра фотосесия включва над 100 снимки и най-накрая ще бъдат избрани само няколко, които са най-добри. Като резултат ще имате най-хубавите снимки в живота ви. Това може да е един много добър подарък за годишнина или подарък за Свети Валентин. Добавете към подаръка добра рамка +  панделка и подаръкът ще се помни и разглежда за вечни времена.

От къде да купим подаръка?

Сайта http://podarak.org/ може да ви предложи услугата на цена от 100 лева. Получавате ваучер за подарък.  Личната фотосесия включва  заснимане до 1 час,  разпечатани 15 избрани снимки формат 15х21 см., варианти черно-бяло и “сепия” на избрани кадри, всички снимки записани на диск с оригинален дизайн и индивидуална обложка, уеб галерия с избрани снимки, като фотосесията може да бъде заснета на открито, в студио или на любимо и значимо за Вас място. По желание може да се добави изработване на фотокнига с избрани снимки /цената зависи от формата и броя страници/, изработване на мултимедиен диск /слайдшоу с избрани до 100 снимки на фона на подходяща музика/ – 50 лв., могат да бъдат осигурени професионални гримьор и фризьор.