Подарък за нов дом

Уникални подаръци за всичкиПодаръкa за нов дом бихме нарекли сравнително лесен за избиране, заради това, че за такъв повод определено се очаква материален подарък. Така намалихме множеството от възможности. След това трябва да се съобразим с други две неща : задължително да бъде красива вещи по възможност да бъде функционална. Красивата вещ ще носи послание за чистота и свежест на новото начало, което бележат новодомците. Фунционална и полезна вещ е хубав подарък, тъй като в повечето случаи новият дом е по-празен и има нужда от много неща.

Специалното послание

Новият дом е ново начало, затова за тези случаи прилягат подаръци, които да носят специални послания за благополучие, семейно щастие, хармония и дълъг съвместен живот. В такъв случай подходящи са подаръци като картина, икона, вечнозелено растение или друга знакова вещ. Ако все пак много е поетично намерението ви, но хората просто се нуждаят от тостер, погрижете се поне картичката да е изпълнена с нужните пожелания.

Идеи за подаръци за нов дом – Ето и част от нашите предложения  за подходящи подаръци за нов дом.

Уникален костен порцелан!

kosten-porcelan-2Търсите специален подарък , нещо различно и наистина красиво? Искате подарък, който зарежда с настроение ? Искате подаръка да е оригинален и да се помни дълго? Уникален костен порцелан в три части (чашка, чинийка и лъжичка), цветя или неповторими декорации. Костния порцелан се отличава със своята здравина, лекота и полупрозрачност, което го прави предпочитан подарък за и от ценители. Разгледай този подарък!

 

Вино с персонализиран етикет

подаръци за светивалентин

Виното с специално изработен етикет  се харесва от всички. Виното е универсален подарък, а в комбинация с точното послание и лично пожелание за новия дом е много подходящ подарък за случая. Разгледай този подарък!

 

 

Опияняваща рулетка

опияняваща рулеткаЗащо не и един весел и забавен подарък, за новия дом, с пожелания за весели изживявания и емоции с приятели в новия дом. Подаръкът опияняваща рулетка ще донесе настроение и незабравими моменти. Разгледай този подарък!

 

 

Кутия/албум за снимки с чекмеджета

Кутията съдържа 8 броя албумчета за снимки и има място за една снимка на лицето на кутията. Във всяко албумче има място за 24 снимки. Кутията събира общо 193 снимки. Освен снимки, в кутията може да се поставят и други неща в двете дълбоки чекмеджета. Албума за снимки е подходящ, интересен подарък за нов дом. Разгледай този подарък!

 

 

Това са нашите подбрани идеи за подаръци за нов дом, ако все още не сте избрали разгледайте каталога и изберете най- подходящото за повода.