Подарък за двойка

Подаръци за мъж

Подходящ подарък за мъж или момче, подарък за рожден ден или имен ден, особенно подходящ за ценители на виното.

подаръци за мъжКутия за вино с шах и аксесоари за вино.
Уникален подарък за мъж. Луксозна, дървена кутия за вино с аксесоари за вино и дървен шах. Това е един страхотен, многофункционален подарък за мъж, подарък, който може да се ползва за игра на шах, кутия за вино с аксесоари и в същото време ще стои красиво във всеки дом или офис. Ако комбинирате многофункционална кутия за вино с хубаво вино ще направите страхотен подарък особенно за ценителите на виното.

Как да поръчам?

Можете да поръчате само през Интернет. Няма магазин от където да го купуте, но от онлайн магазина за подаръци podaraci.biz се доставя до цяла България. Тоест планувайте ден – два за да може доставката да достигне до вас.

Сайт: podaraci.biz

Подарък Рисувано стъкло – икона

Подарък Рисувано стъкло – икона по избор

Интересен ръчно изработен подарък за всеки човек и повод. Религиозния мотив прави този подарък идеален за именни дни, Коледа, Великден и много други поводи.

Едни от най-добрите подаръци са ръчно изработените. С подарък от този вид постигате ефект на уникалност и можете сами да изберете иконата. В случая на вашето внимание предлагаме ръчно нарисувани бутилки с икони. За подарък можете да изберете или предварително нарисувани бутилки или пък да посочите иконата по ваш избор.

ПРЕКРАСЕН ЛИЧЕН ПОДАРЪК. Рисувано стъкло – икона по избор. Подаръка е ръчна изработка, ръчно изработените подаръци са уникални и неповторими, особено икона. Това е специален подарък за специален човек. Такава бутилка може да бъде изработена с икона на Света Богородица и младенеца, Св. Димитър, Св. Георги, Св. Николай или по поръчка с икона по Ваш избор. Един прекрасен личен подарък за личен празник или просто за една по-уютна и топла вечер. Бутилките са пълни с италианско каберне.
С подаръчна кутия за вино Вашият подарък ще добие завършен вид.

Откъде да закупим подаръка?

Този подарък можете да закупите от онлайн магазин за подаръци podaraci.biz 

сайт: podaraci.biz 

Златно шампанско
Подходящо за всички значими поводи и събития: подарък за годишнина, подарък за сватба, подарък за юбилей, подарък за Нова Година.

подарък за сватба

Шампанското е специално пенливо вино с което винаги се свързват значими събития. Финния плодов аромат, приятно живата киселинност и добавените 23 каратови златни частици (ядливо злато) му придават благородност и стил и влияят положително върху организма. Изключително ефектната му опаковка (имитация на златно кюлче) го прави перфектен подарък за специални поводи, с който гарантирано ще впечатлите всички!

За кого?

Подарък за Нова Година – Шампанското е напитката, с която всички свързваме празника Нова Година, та какво по –  подходящо от този уникален подарък за повода.

Подарък за годишнина – със сигурност това е подарък, който впечатлява и прави всяка една годишнина запомняща се. Особено подходящо за отбелязване на златна сватба.

Подарък за сватба – ако искате вашия подарък да се различава от множеството тостери и кафе машини, които се подаряват от всички, ако искате вие да блеснете с уникален подарък, то златното шампанско е много подходящ избор.

Подарък за юбилей – всеки юбилей трябва да отпразнува подобаващо. С бутилка златно шампанско ще направите празника още по-тържествен и интересен.

От къде да купим подаръка?

Този подарък можете да закупите от оналайн магазин за подаръци –  podaraci.biz  без значение къде в България се намирате.

сайт: podaraci.biz

Стилен подарък

Да подариш авторска пластика е един много необикновен, различен и ценен подарък, подарък изкуство.

пластика

Изработени от метал (бронз) тези произведения на изкуството биха зарадвали всеки ценител
Изкуството е съчетание между това да изразиш виждането си за нещо и да умееш да пренесеш виждането си върху творбата – пластиката.
Пластиката е изкуство, лична творба, нещо много ценно и е повече от подарък да подариш пластика. С този подарък правите комплимент за стил и изисканост.

Произведенията на Богдан Бондиков  са разнообразни, качествени и изящно красиви и някои от тях носят  символика. Из творбите му можете да срешнете подходящ подарък за всеки, подарък за жена, подарък за мъж, подарък за шефа или шефката, изискан подарък, луксозен подарък, бизнес подарък, подарък за нов дом или офис.

А ето и някои от творбите на Богдан Бондиков:

Пластика „Кон” – Символ на свободата и независимостта, на  силната, небето и необузданата воля.
– Пластика „Бик” – Символ на мъжката сила и издържливост. Подходящ подарък за мъжкари
– Пластика „Пегас” – Символ на сила, храброст, свобода и неукротима воля. Изкючително красив и стилен подарък.
– Пластика „Грация” – Творбата представлява грациозна жена, стил, изящество и красиви женски форми.

От къде да поръчам?

Тези и много други пластики можете да получите като поръчате от онлайн магазин за подаръци podaraci.biz.

Уникален костен порцелан!

Търсите специален подарък за близък до вас човек, нещо различно и найстина красиво? Искате подарък, който зарежда с настроение ? Искате подаръка да е оригинален и да се помни дълго? Уникален костен порцелан!

kosten-porcelan-2.png

Ние Ви предлагаме подарък, който ще радва вашите близки и приятели всеки ден! Уникални и невероятно красиви подаръци: паун от костен порцелан в три части (чашка, чинийка и лъжичка), цветя или неповторими декорации. Костния порцелан се отличава със своята здравина, лекота и полупрозрачност, което го прави предпочитан подарък за и от ценители.

За кого: Чудесен подарък за сватба, подарък за годишнина, подарък за нов дом, подарък за рожден ден, подарък за имен ден, подарък за Коледа, подходящ за жена или двойка, за ценители.

От къде да купя?

Уникален костен порцелан можете да поръчате през Интернет от сайта http://podarak.org. От уеб сайта се доставя до цяла България. Тоест планувайте поне ден-два за да може доставката да достигне до вас.

Сайт: http://podarak.org

Шоколадов букет от бонбони Рафаело

Подаръка е подходящ за почти всякакъв повод. Много подходящо е за изненади, рожденни дни, подарък за колега, подарък на родител или по – възрастен човек. Много подходящ подарък особено за именни дни при които се подаряват обикновено цветя.

buket ot bonboni rafaelo

Уникално решение за смесица между добър, интересен и уникален подарък и букет красиви цветя. Букета от бонбони е ръчно направен подарък, който съчетава един от най – добрия световен шоколад с красотата на букет. Ако искате да подарите подарък, който е с красотата на най – красивия букет, но също така нещо, което може да остане за спомен или да бъде добър повод за хапване на нещо сладко, то това е подаръка за вас. Букета включва 15 бонбона Рафаело и неповторима аранжировка в червено или синьо.

Подаръка е много подходящ ако искате да изненадате половинката си. Това е букет, който освен сладък е и букет, който никога няма да повяхне.

 

От къде да купя?

Шоколадовия букет на podaraci.biz можете да поръчате само през Интернет. Няма магазин от където да го купуте, но от уеб сайта се доставя до цяла България. Тоест планувайте поне ден-два за да може доставката да достигне до вас.

Сайт: podaraci.biz

Вино с персонален етикет

Подаръка е подходящ за всякакъв повод, но само за хора над 18 години. Много подходящ подарък за романтични поводи, рожден ден или спонтанна изненада на половинката. 

подарък вино с персонализиран етикет

Един от добрите и уникални подаръци за романтични поводи е бутилка вино с етикет, който сами можете да изработите.  В сайта  podarak.biz ви предлагат възможността да си закупите няколко вида вино и сами да направите етикета на това вино. Имате няколко реда текст, който можете да напишете на етикета и с пожелание или интересна фраза. Може да измислите романтично послание, което да допълни хубавото италиянско вино до уникален подарък. Цената е 20 лв, с включена доставка до цяла България.

Виното е хубав и романтичен подарък. Подаръка е уникален и като време на подаряване е подходящ целогодишно. Бялото вино е по – подходящо за летните месеци, а червеното за зимните периоди от годината. Хубавото италианско вино може да бъде прекрасния подарък за всеки повод или най – добрият начин да покажете на половинката си, че няма нужда от повод за да направите нещо запомнящо се. Виното е по – хубаво когато отлежи, именно заради това и много хора колекционират хубави вина, а вино със специален етикет може да бъде прекрасния сувенир за запомнящи се събития.

Как да поръчам?

Виното на podarak.biz можете да поръчате само през Интернет. Няма магазин от където да го купуте, но от уеб сайта се доставя до цяла България. Тоест планувайте  ден – два за да може доставката да достигне до вас.

Сайт: podarak.biz