Подарък за бебе

Торта от памперси

Ако искате да направите подарък за бебе – нещо, което няма да бъде забравено, което да е специално предназначено за бебето и майката и в същото време подаръка да е уникален, индивидуален, различен, нетипичен и  изцяло практичен подарък то това е тортата от памперси!

torta ot pampersiТортите от памперси са страхотен подарък за всяко новородено момиченце или момченце. Освен, много красиви, тортите са изключително практични подаръци. Всяка съставка от тортата може да се ползва. Всички знаем че, памперсите са най-много и най-дълго използвания бебешки артикул и винаги са добре дошли за всяка майка. Интересното е че, тортата от памперси може да включва и други практични аксесоари за детето и майката. Нестандартния подарък може да включва ръчно изработена кукла, която може да е надписана с лично пожелание и съответно от кой е. Някои от тортите са красиво аранжирани с шоколадови бонбони Рафаело , пелени, бодита, чорапки  или детска козметика и други.

С тортата ще зарадвате вашите приятели, когато сте поканени на погача, кръщене, рожден ден,   при първото посещение при бебчето… Тортата може да се запази като украса в бебешката стая, това определено е по – трайния  вариант от букет живи цветя, които подаряваме традиционно. Това е възможно най – елегантния подарък, който може да подарите на не чак толкова близко семейство, което чака или вече има бебе, за всеки ваш служител, колега,  клиент, шеф/ка, бизнес партьор.
Тортите са приготвени с въображение и любов, за да бъдат радост за окото и душата на Вас и на получателите им. Подаръка за бебе може да бъде изработен в различни цветове, брои и марка памперси, според Вашите желания.

От къде да купим подаръка

Този подарък можете да закупите от оналайн магазин за подаръци –  podaraci.biz  без значение къде в България се намирате.

Подарък за новородено

Ако искате да направите подарък за новородено дете, можете да се спрете на една от малките книжки.

Пееща играчка

Подарък за малко детенце на възраст до 2 годинки.