Най-невероятният подарък

Обикновено не бихме публикували подобна идея за подарък, защото този подарък е много труден за изпълнение. Повечето хора не биха могли да го изпълнят и това би довело до разочарование. Но в последствие решихме, че като прочетете идеята за този подарък, можете да не изберете този подарък или може да сметнете, че това е неподходящо, но е възможно да получите вдъхновение или идея за идеалния подарък.

Цена: безценно

Невероятен подарък Имате ли приятел (приятелка), която е “луда” фенка на някоя известна личност. Толкова вманиачена, че вече ви е писнало да слушате за тази известна личност. Представете си, колко невероятен подарък би било ако за рождения ден на вашия приятел (приятелка) уредите точно тази известна личност да се обади по телефона и да честити рождения ден с добро пожелание.

Звучи невероятно и наистина и това не е нещо лесно за постигане. Когато обсъждахме дали да добавим тази идея, почти целият екип беше против. Но тогава почти по случайност попаднахме на блог-а на Пламена Гиргинова, която разказва историята, как нейна приятелка и е подарила най-великия подарък. След като прочетохме статията единодушно решихме да добавим тази идея за подарък и да дадем малко съвети за това, как можете да изпълните подобен подарък. За да получите нужното вдъхновение и за да видите какъв ефект може да има един такъв подарък, прочетете поста на Пламена, озаглавен : Най-невероятният подарък в целия ми живот!!!

Експеримент

Бъдейки сигурни, че изпълнението на подобен подарък е доста трудно, решихме да направим експеримент. Може ли екипът ни да се докопа до телефонните номера на някои от известните личности. След два дни ходене по мъките успяхме да се докопаме до телефона на една средно известна личност. Но беше адски трудно, отне ни усилията на целия екип в продължение на два дни и безброй телефонни обаждания. И в крайна сметка се опитахме да намерим телефона на десетина известни личности, но успяхме да намерим телефона само на една.

Съвети

Ако решите да действате и да опитате да направите подобен подарък, имайте предвид следното:

  • няма да имате успех схора, които са много много известни. Даже и да успеете да намерите телефона на Слави Трифонив, няма да успеете да го накарате да се обади и да направи пожелание на вашия приятел или приятелка
  • много често известните личности не вдигат телефона, ако получат обаждане от непознат номер
  • за да намерите номера на известна личност, трябва да проявите изключителна изобретателност