Магията на чая

Магията на чая – ( най – добър подарък за Коледа 2014/2015 )

Изискан, луксозен и много здравословен и подарък за всеки, който иска да зарадва приятел, роднина или половинката си. Изключително подходящ подарък за родители или по – възрастни хора.

Цена : 44,90 лв 
   Какво прави този подарък толкова добър? 
Идеята на този подарък е, че имаш 31 вида чай в        луксознa кутия, което придава изискан вид на подаръка.    Естествено 31 вида чай за 31 дни от месеца. И всичките 31  вида чай са специално подбрани  сортове чай, които не се  намират в България или се намират много трудно, но най  – важното е че получаващия подаръка, вероятно не е  опитвал тези видове чай. А какъв по – добър подарък от  новото усещане. Някой от видовете чай в подаръка са  Ahmad, Sir Edward Tea, Teekanne, Grande, GT, Pickwik и  други. И ако тези специално подбрани сортове чай не са достатъчен подарък, то в комплекта са добавени и по едно мотивиращо, положително послания за да може всяка сутрин когато получателя на подаръка се наслаждава на чая да се ободрява от положителни мисли. Яко а :)

Полезен подарък

Полезността на чая е безспорна.  Чая е богат на антиоксиданти и повишава имунната система. Сутрин чая е ободряващ колкото кафето, но в пъти по полезен и не съдържа киселините, които съдържа кафето.

За кой е този подарък?

Подаръка е много подходящ за всеки на който искате да доставите наслада 31 поредни дни. Представете си днес да опитате един силен оолонг чай, сутрин преди работа , а утре да се насладите на тонизиращ ройбос в офиса. Да подарите на родител или приятел време за себе си и нови усещания всеки ден за един месец. Като по време на дегустацията може да научи нещо ново и вълнуващо, да прочете легенда, произлязла от някоя далечна страна, да разберат нови неща за полезните съставки на чая и да се запознаят с мъдрост и притча, подбрана специално за тях. Подаръка е “безопасен” и е подходящ и за подарък за колега, шефа или  класната.

Как да поръчаме?

Подаръците от серията 31 дни могат да се купят само през Интернет.  Няма да ги намерите по магазините, за това не се опитвайте да ги търсите. Поръчайте от 31dni.com, но не чакайте последния момент, защото ще са ви нужни ден – два за доставка.