Колаж подарък

Много добър подарък за всички поводи и всички възрасти. Младото поколение би се зарадвало повече на подобен подарък. Ако съставеният колаж е на романтична тематика, то може да бъде много добър подарък за Свети Валентин.

Цена: по договаряне

Един добре направен колаж може да бъде идеалният подарък.

Какъв да е мотивът на колажа?

Вие най-добре познавате човека, на който подарявате подаръка. Опитайте се да помислите за желанията и мечтите на този човек. Какво обича, за какво винаги си е мечтал. Или може би много е харесал някой филм. Ако нищо не ви помогне от това, то ние ви предлагаме една, две идейки за начало и вдъхновение:

  • Трима колеги в офиса се бият със страшния огнедишащ звяр, който има лицето на шефа.
  • Трима приятели заедно покоряват връх Еверест.
  • Рожденикът се пъчи сред няколко световни топ модела. Разбира се, топ манекенките са облечени само с еротично бельо.
  • Получателят на подаръка с пушка някъде в Африка, а зад него тигър.
  • Огнедишащ дракон яхнат от получателя на подаръка.

За допълнително вдъхновение можете да погледнете тук.
Как да направим подаръка?

Не всеки има познания как да направи колаж. За изработката на добър колаж е нужно да познавате някоя от програмите за графичен дизайн. Една такава програма е PhotoShop. Потърсете приятел, който може да ви помогне с работата с PhotoShop, но ако не намерите такъв приятел се опитайте да намерите дизайнер на свободна практика. Ние написахме в google “дизайнер на свободна практика” и се появиха сайтовете на дизайнери, които са готови да свършат тази работа. Други варианти са да публикувате обява във Интернет или да намерите форум специализиран за дизайнери в Интернет и да попитате дали някой няма да ви помогне за изработката на подаръка. Друг вариант е да използвате услугите на фирма за предпечатна подготовка и дизайн, но цените на такива услуги от фирми са много по-високи.

След като имате готов колажа в електронен вид, го разпечатайте и намерете подходяща рамка. За разпечатването можете да потърсите услугите на компютърните клубове или копирните центрове във всеки град. Самото изпечатване трябва да е с много добро качество и разбира се цветно.

Опаковайте с красива опаковъчна хартия, добавяте красива накъдрена панделка и подарявате.