Забавна грамота

Подаряването на забавна грамота е стандартен подарък, който може да бъде много итересен в зависимост от това, каква грамота сте избрали и какво пише на грамотата.

Цена: от 0.50лв

От няколко години в България като подаръци се появиха забавните грамоти. Може да бъде добър подарък или допълнение към подарък. Важното е да измислите точно каква грамота да подарите.

На пазара могат да бъдат открита всякакви забавни грамоти с всякакви мотиви, но истински интересното е ако вие съумеете да измислите специфична грамота за човека, на който правите подаръка. Така вашият подарък ще е уникален и ще подарите нещо, което ще е точно по темата, а не поредната ненужна вещ, която ще събира прах някъде по рафтовете. Ако успеете вие сами да направите грамотата във почти всеки копирен център ще могат да я принтират върху картон.

Забавна грамота

Опитайте се да направите грамотата. За вдъхновение можете да погледнете предлаганите грамоти от сайта kuku-bg.com. Сайта съдържа над 100 грамоти на различни теми и с различни мотиви. Някои от грамотите съдържат забавни фрази или забавни цитати.

Забележка!

Някои грамоти може да звучат обидно. Внимавайте да не обидите някой. Подаръците се правят да радват хората.