Гравирана снимка върху метал

Уникален и интересен подарък.

Цена: цената варира драстично в зависимост какво искате.

Един интересен, индивидуален и уникален подарък е гравирането на фото изображения върху метал. Възможностите са неограничени. Може да гравирате снимка върху ключодържатели, запалки или метални плочки от всякакъв характер. Заедно със снимката можете да гравирате и послание. Гравирането на надписи не е ново, но истински интересното в случая е гравирането на снимка и надпис. Подарък като този може да остане незаменим спомен завинаги. Със сигурност с този подарък ще сте абсолютно уникални!

За влюбени гълъбчета

Ако искате да направите уникален и незабравим подарък за половинката си, можете да изберете хубаво метално сърце-медалион и да гравирате интересно послание или снимка. Това ще е много желан и уникален накит, както и идеалният подарък за Свети Валентин или годишнина.

От къде да купим подаръка?

Рекламна къща “Дизайн 65″ изработва подаръци с гравиране върху метал. Фирмата има офиси в София и Стара Загора, но организира доставки да всички населени места в България. Има вариант за заплащане с наложен платеж, а доставката е безплатна. Имайте предвид, че минималното време за изпълнение на поръчка е три работни дни.