Аквариум за мравки

Подарък, подходящ за деца и за възрастни. Идеалният подарък за : подарък за Коледа, подарък за рожден ден или подаръци за имен ден

 

Мравунякът е стилен подарък за тези, които искат да си имам домашни любимци, но нямат времето и постоянството да се грижат за тях.

Подаръкът представлява аквариум за мравки. Аквариумът е пълен с гел, който служи за храна на мравките. Мравките, живеещи вътре, постоянно копаят тунели и създават интересни форми. Не изисква никакви допълнителни грижи, мравките не се нуждаят нито от хранене, нито от вода. Всичко необходимо си набавят от съществуващия гел.

Един аквариум може да приюти около 8 големи и 15 малки мравки. Забележете, че подаръкът е само аквариум, а мравките трябва сами да уловите и поставите вътре.

Този аквариум е бил първоначално изобретен от НАСА с цел мравки да бъдат закарани в космоса и да бъде изучавано тяхното поведение. Сега това е идеалният подарък за любимите приятели, подарък за колеги или подарък за шефа.

Аквариумът за мравки още се нарича Инсектариум или къщичка за мравки.

Подарък за колеги от офиса

Подаръци като този са много подходящи за офиса. Един такъв малък аквариум за мравки ще стои идеално на всяко бюро в офиса, а с този подарък можете да зарадвате някой колега. За разлика от аквариума за рибки, мравко-аквариума не изисква поддръжка.

От къде да купим подаръка?

Този подарък се продава  в магазина на bezpanika.com